Vibehaven

Vibehaven

Ringsted
Almene boliger · Ikke startet
Fra 4.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Ved Køgevej i Ringsted opføres nybyggeriet Vibehaven. Byggeriet tæller 69 bæredygtige familieboliger i attraktive omgivelser, og består af flere separate bebyggelser. Boligerne udbydes i varierende størrelser fra 54-115 kvm, fordelt på henholdsvis 2, 3 og 4 værelser. Boligerne fordeles på et stort, 3-etagers byggeri langs Køgevej og en række mindre byggerier med 8-9 boliger. Under den store bebyggelse etableres en underliggende parkeringskælder. Samtlige bygninger er udstyret med elevator, og centralt i bebyggelsen finder man et grønt gårdrum til ophold og leg. Månedlige huslejepriser varierer fra 4.500-9.200 kr. ekskl. forbrug.

Energieffektive boliger

Boligerne er opført efter de strengeste energimæssige krav for energieffektivitet i 2020. Med den bæredygtige konstruktion, kan beboerne i Vibehaven nyde godt af de mindre udgifter til energiforbrug. Som udgangspunkt er boligerne indrettet med et minimalt antal skillevægge. Beboerne har derfor rige mulighed for, selv at sætte deres præg på boligens udformning. Samtlige boliger er udstyret med sydvendte altaner, mens de stueliggende boliger har egen have, med direkte adgang til et større, fælles haveareal.

Centralt på Sjælland

Fra placeringen ved Køgevej befinder man sig i gåafstand fra både dagligvarebutikker og daginstitutioner. Flere skoler, erhvervsområder og spisesteder gør desuden Ringsted til en optimal base for tilflyttere af stor forskellighed. I bil kommer du hurtigt rundt på det resterende Sjællands, mens de hyppige regionalafgange fra Ringsted Station fragter dig til det centrale København på omtrent 45 minutter.

Lignende byggerier (2)

2 kommentarer

 • Jens Børge Wolff
  2 måneder siden

  Vi ønsker meget gerne en lejlighed på 115 m2 i stueplan med have.

 • Troels - Nybygget.dk
  2 måneder siden

  Hej Jens,

  Du skal have direkte fat i udlejer – Boligselskabet Sjælland. Brug linket til højre.

  Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Have
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up