Natur-Energi

Vikhemsvallen

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 1.520.000 kr / Fra 3.610 kr pr. md.
Få boliger tilbage

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

I byen Staffanstorp, cirka 15 kilometer fra det centrale Malmø, finder vi Vikhemsvallen. Vikhemsvallen er en bebyggelse bestående af 28 rækkehuse, alle på 117 m2. Husene indeholder i alt 5 værelser, fordelt på 2 plan. Husene i Vikhemsvallen har deres egen have, hvor beboerne kan opholde sig i fred og ro, mens der mellem de 28 rækkehuse, er anlagt et fællesområde, hvorpå store og små kan mødes på kryds og tværs. Til hvert hus medfølger der to parkeringspladser, og et skur til opbevaring. Priserne starter ved 1.520.000 DKK (omregnet fra SEK), mens den månedlige boligafgift er på 3610 DKK (omregnet fra SEK). Boligerne sælges som bostadsrätter – hvilket bedst kan beskrives som en mellemting mellem en ejer- og andelsbolig.

Læs mere om hvad det indebærer at bo i en bostadsrätt her.

Glimrende beliggenhed

Cirka én kilometer fra Vikhemsvallen ligger Staffanstorp centrum. Her er der et bibliotek, en svømmehal, indkøbsmuligheder og indtil flere skoler. Det er også her lokalområdets gymnasielle institution er. Staffanstorp ligger midt mellem Malmø og Lund, hvilket betyder at rejsetiden til de to byer, med offentlig transport, er på blot 20 minutter. I Lund finder man ét af skånes bedst kendte universiteter, mens byen også byder på kultur- og shoppingoplevelser. I Malmø er der ligeledes mulighed for shopping, kultur og universitetsuddanelse. Fra Staffanstorp er der cirka 35 minutter i bil til Kastrup. Fra både Lund og Malmø afgår der hyppige togafgange mod København.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Kort

Kontakt

BoKlok

(+46) 020-26 55 65

BoKlok er et boligkoncept udviklet af Skanska og IKEA. Sammen bygger vi bæredygtige boliger til lave priser for alle. Takket været vores kombinerede kompetencer kan vi levere godt design, høj funktionalitet og kvalitet. Vi har medarbejdere i Sverige, Norge, Finland..

Lignende byggerier (9)

Skriv en kommentar

Vikhemsvallen Sverige · Skåne
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up