Vinkelhuset, Strandlodden
Vinkelhuset, Strandlodden
Vinkelhuset, Strandlodden
Vinkelhuset, Strandlodden Køkken
Vinkelhuset, Strandlodden
Vinkelhuset, Strandlodden badeværelse
Vinkelhuset, Strandlodden facade
Vinkelhuset, Strandlodden
Vinkelhuset, Strandlodden

Vinkelhuset, Strandlodden

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Vinkelhuset er en af fem bygninger i det rekreative område, strandlodden. Visionen for Strandlodden var at skabe et bæredygtigt byrum med høje såvel som lave bygninger. Bygninger inspireret af området fra før nybyggeriet, hvor industribygninger og varehuse lavet af mursten i forskellig farve og industrielle strukturer.

Bygningen og indretningen af hver enkelt lejlighed er lavet med fokus på lys, funktionelle rum og udsigt. Det giver ekstra mange udsigtspladser både ude og inde ud over Øresund.

Alle boligerne er opvarmet af gulvvarme.

Et succeskvarter på Amager, der stadig er i udvikling

Strandlodden er et af de nyopførte boligkvarterer på Amager. Kvarteret er et rekreativt, bæredygtigt område, der også havde stor tiltrækningskraft og næsten alle boliger var udsolgt allerede inden at byggerierne var indflytningsklar.

Ifølge lokalplanen vil Strandlodden blive et centralt kvarter for hele området og man kan derfor forvente, at der fortsat vil komme nye butikker til. Allerede inden for de sidste par år er der kommet både en Kvickly og en Fakta, mens ting lige i nærområder såsom et døgnåbent fitnesscenter og en café, der er med til at gøre området mere beboeligt, er åbnet. Og flere er ting er altså på vej.

Området er tæt linket op ad indre København, der tager blot fem minutter i bil. Hvis man heller vil benytte offentlig transport, så findes metrosystemet blot få minutter fra kvarteret. Derudover er der planer om at opføre en cykelsti fra området til indre by på Amagerbanen, der løber lang Kløvermarkens boldbaner.

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up