Mølbak
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset
Z-Huset

Z-Huset

Aarhus · Aarhus Ø
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

For enden af Aarhus Ø ved havnekanten på Pier 4 står Z-Huset som en arkitektonisk perle med unikke ejerlejligheder. Bygningen, der skråner ned mod den gamle lystbådehavn, er med sin markante profil et klart og visionært stykke arkitektur, hvor livet leves i gårdhaver, taghaver og på altaner.

SAHL arkitekter som står bag Z-Huset har i visionen og designet fundet inspiration i de gamle karréer og gentænkt ideen om gårdhaven indrammet af etageejendomme. Med sin z-formede konstruktion åbner bygningens tre længer op for to åbne gårdrum, mens de karakteristiske terrasser i forskudte niveauer lader lyset strømme ind og ned på de store altaner og taghaver.

Z-Husets konstruktion der skråner ned mod den gamle lystbådehavn, sikrer et frit udsyn til de fantastiske omgivelser: Aarhusbugten i øst, smukke Riis Skov mod nord, Aarhus’ skyline mod vest og skibenes master mod syd.
På trods af sin centrale beliggenhed lader Z-Huset sine beboere trække sig tilbage og nyde naturen og årstidernes skiften.

Z-Huset er rum, nærhed og frihed – et klart og visionært stykke arkitektur på den gamle havnefront.

Området Aarhus Ø

Med lystbådehavnen som nærmeste nabo, den levende by, smukke Riis Skov og en kystlinje, der strækker sig så langt øjet rækker, får du i Z-Huset den mest attraktive adresse i Aarhus – en by, der med sine mange shoppingmuligheder, gourmetrestauranter, kunst på ARoS og koncerter i Musikhuset populært kaldes verdens mindste storby.

Det nye Aarhus Ø er et område i rivende udvikling. Med en ambitiøs udviklingsplan transformeres den gamle havnefront nu til et centrum for kulturelle tilbud og spændende aktiviteter. Snoede gadeforløb, hyggelige cafeer, maritime kolonihaver, et nyt teater, en sandstrand, havnebad og kajakhavn udgør tilsammen en fantastisk promenade i denne enestående del af Aarhus.
Men det er langt fra alt. Strandbaren tilbyder alt lige fra zumba og yoga på den anlagte sandstrand til en kold drink og en let anretning på terrassen. Hop i de blå bølger i Aarhus’ første 500 meter lange åbentvandsbane eller bliv på land og spis frokost på en af områdets lækre fiskerestauranter.

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up