Sluseholmen

På Sluseholmen er der fuld fart på projektbyggeriet med nye lejligheder. Siden midten af 00’erne har holmen været under udvikling, og flere byggerier er allerede planlagt for de kommende år. Få det samlede overblik over Sluseholmens nybyggeri her.

Sluseholmen er en af de områder i København hvor byen er under størst udvikling. Sammenlignet med for 10 år siden er stedet totalt uigenkendeligt, og har gennemgået en forvandling fra industrielt havneområde til knudepunkt for moderne projektbyggeri med moderne lejligheder og kanalhuse. De første byggerier stod klar til indflytning i 2006. Siden er mange kommet til, mens flere allerede er planlagt for de kommende år.

Byggerierne er opført på separate holme, og kendetegnes generelt af den klassiske, københavnske karréstruktur med afskærmede gårdrum. Modsat indre by er karréerne på Sluseholmen dog opdelt af kanaler og havneløb – et kendetegn som har bidraget til områdets kaldenavn ’Københavns Venedig’. De forskellige byggeriers facader er tegnet med variation i fokus, og giver med et stort udvalg af farver og materialer de forskellige bebyggelser hver deres særpræg.

Unikke projekter

Byggerierne på Sluseholmen udbydes både som leje- og ejerboliger af højeste kvalitet. De knap 1.200 nuværende og kommende boliger er primært lejligheder kendetegnet af praktisk indretning, store vinduespartier, effektivt lysindfald, og er opført i varierende størrelser for enhver smag. Under størstedelen af karréerne er der etableret parkeringskældre, mens flere bådpladser langs kanalerne kan lejes af beboere.

Tæt på naturen, tæt på byen

Via flere havnebassiner kan vandet i kanalerne og havnen nydes størstedelen af året. Flere grønne områder med fri natur og højt til himlen er desuden at finde indenfor få minutters transport. Amager Fælled, Sydhavnstippen og Valbyparken udgør alle populære besøgsmål for beboere i området, med plads til både afslapning og motion. Til nytte i dagligdagen finder man i lokalområdet en række dagligvarebutikker og daginstitutioner til de små. Sluseholmens eget busstoppested faciliterer desuden transporten til indre by, hvor mulighederne er mange. Den samme tur kan tilbagelægges på få minutter på cykel eller i bil.

Få overblikket med Nybygget

Med Nybygget kan du danne dig det fulde overblik over byggerierne og de tilhørende lejligheder på Sluseholmen. Se hvad der kendetegner de enkelte projekter, og få besked når de fremtidige byggerier opdateres.

Kort over Sluseholmens nybyggerier

De kommende byggerier

De nye byggerier

De tidlige byggerier

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Opret gratis profil og få besked, når der er nye boliger der matcher dine ønsker
TILMELD
Scroll Up